Ondersteunend -> verzorgingsproducten

Tijdens een sessie bij E-Vie gaan we, nadat we de energetische blokkades over de hulpvraag gevonden hebben, op zoek naar hoe we dit zo optimaal mogelijk kunnen ondersteunen. Dit kunnen hele (en meerdere) verschillende dingen zijn, passend bij de persoon, het moment en de hulpvraag natuurlijk.
Een van ondersteunende middelen is een wijziging in verzorgingsproducten. Zelf heb ik een gevoelige huid. Daarnaast wil ik mijn lichaam zo min mogelijk belasten met neurotoxische, huidafsluitende en hormoonverstorende stoffen zoals parabenen, minerale oliën, sodium laureth sulfate (SLS), siliconen en aluminium.
Een paar weken geleden ben ik in Kleve (Duitsland) geweest. Een super lief en klein typisch Duits stadje. Waar je in de omgeving ook heerlijk kunt wandelen. Daarnaast zijn er flink wat winkels waaronder 4 filialen van de DM drogerie markt.
De DM drogist heeft van hun eigen merk ‘Alverde’ een lijn met verzorgingsproducten en cosmetica zonder de vervelende stoffen erin. Het mooiste is nog, voor een fractie van de prijs van de natuurlijke producten die wel in Nederland verkrijgbaar zijn. (zoals Weleda, Lavera, Dr. Organic, vd Pigge, Dr. Hauschka etc).
Gelukkig zijn er winkelwagentjes bij de DM. En met 2 flinke tassen liepen we de drogist weer uit.
Op de foto verschillende douchegel en shampoo. Ik ben ze nu aan het uitproberen en tot nu toe ben ik er erg tevreden over!
Dus als je deze zomer via of naar Duitsland op vakantie gaat, is een bezoekje aan de DM drogist zeker aan te raden!