Ondersteunend -> sporten

Een andere ondersteuning in je energetisch proces (zie ook het bericht van 15 mei jl), kan bewegen/sporten zijn. Naast dat dit als ondersteuning kan bieden in je systeem is sporten natuurlijk sowieso leuk en goed voor je fysieke, mentale, emotionele en energetisch lichaam.

Zelf wandel ik veel, maar doe ik ook aan yoga en paaldansen. De yoga die ik doe is aerial yoga, dat is yoga maar dan met een doek als partner. Ook hier gaat het om ontspannen en stretchen en je lichaam en geest in balans brengen. Het leuke van aerial yoga is dat het doek je ondersteunt met bepaalde yoga houdingen, maar je ook meer uitgedaagd wordt en je er leuke kunstjes mee kunt doen.

Paaldansen is een full body work out, Gericht op kracht, coördinatie en lenigheid. Het is erg leuk en uitdagend om te doen en je leert, vrij snel, steeds weer nieuwe uitdagende houdingen/bewegingen.
Kortom sport als ondersteuning in je proces of gewoon omdat het leuk is en je je lichaam wilt onderhouden. Zoek uit wat bij jou past en ga ervoor!

Zaterdag 2 juni is er bij de studio waar ik zelf ook sport, Body Skills een open dag. Gratis proeflessen Pole Dance, Aerial Yoga maar ook Stretch Intense, Bungee Super Fly en Pitta Balans Yoga.
Een studio met een fijne en gezellige sfeer!